Kozara u Zvorniku, derbi u Prijedoru

Prva liga RS, play-off

Kozara u Zvorniku, derbi u Prijedoru

D. Vejo

Ovog vikenda na rasporedu je četvrto kolo play-off faze Prve lige Republike Srpske, a gdje će biti odigrana tri susreta.

Fudbaleri Kozare gostovaće u Zvorniku, tamošnjoj ekipi Drine. Gradiščanci su takmičenje u Ligi za prvaka otvorili sa tri poraza od Borca (3:2), Rudara (2:1) i Podrinja (0:1), te će im predstojeći susret sa Zvorničanima biti idealna prilika da poprave utisak.

S druge strane, Mile Lazarević i njegovi izabranici krenuli su dosta dobro u play-offu. U prva dva kola ostvarili su isto toliko trijumfa, a nakon čega su u Banjaluci poražena od lidera Borca minimalnim rezultatom (1:0). Utakmica sa timom iz grada na Savi biće odlična prilika da Drina pred svojom publikom popravi utisak iz minulog kola.

Meč između Drine i Kozare igra se danas, kao i susret između Tekstilca i Borca od 17 sat.

Sutra, svoja koplja će u Prijedoru ukrstiti domaćin Rudar i Podrinje. Ovo će biti okršaj dva direktna konkurenta za drugu poziciju u šampionatu. 

Susret je zakazan za sutra od 17 sati u Prijedoru. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi