Krsmanović: Posebno smo motivisani za današnji meč
Foto: fksarajevo.ba

Radnik gostuje Krupi

Krsmanović: Posebno smo motivisani za današnji meč

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika danas igraju u gostima protiv Krupe u okviru drugog kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Nakon remija u prvom kolu na Koševu protiv Sarajeva (1:1) Radnik je otputovao u Banja Luku gdje su se igrači ekipe iz Bijeljine spremali za današnju utakmicu protiv Krupe. Iskusni igrač Radnika, Željko Krsmanović, pred današnju utakmicu izjavio je da je ekipa spremna za Krupu.

"Svi koji me znaju i prate klub znaju da ne biram poziciju na terenu i da uvijek dajem svoj maksimum. Uz Ostojića sam najduže u klubu i za Radnik mi ništa nije teško. Žao mi je što su moji saigrači doživjeli povrede, ali takva nam je profesija. I sam sam jesenas doživio povredu koja me je gotovo dva mjeseca udaljila sa terena, pa znam koliko je teško povrijeđenim sagračima", rekao ja Krsmanović, te dodao:

"Nakon osvojenog boda u Sarajevu i veoma kvalitetnog odmora i priprema u Banja Luci, koji su nam obezbijeđeni od strane kluba, posebno smo motivisani za utakmicu protiv Krupe. Radi se o veoma ozbiljnoj ekipi, koja se ne nalazi slučajno u Ligi za prvaka, tako da je pred nama jedna teška utakmica. Nedostatak golmana Lučića u ovoj utakmici sigurno predstavlja dodatno opterećenje za nas, ali mi ćemo dati sve od sebe, zajedno sa mladim golmanom Hodžićem da obradujemo naše navijače i ostvarimo pozitivan rezultat za klub".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi