Krstajić traži pojačanja

Radnik još nije kompletiran

Krstajić traži pojačanja

A. Beganović

U kontrolnoj utakmici na pripremama u Budvi sastav Radnika remizirao je sa ekipom Grbalj (1:1) . Jedini gol za klub iz BiH postigao je Marko Obradović, a utakmicu je posmatrao i predsjednik Mladen Krstajić.

"Na osnovu onog što sam vidio na ovoj utakmici mogu da budem zadovoljan. Došao sam da razgovaram sa ljudima iz stručnog štaba o pripremama i igračkom kadru.  Mogu da kažem da će biti još kokercija,a to znači da tražimo još pojačanja", rekao je Krstajić.

Trener Slavko Petrović ne krije da je zadovojlan igrom.

"Tokom cijele utakmice odigrali smo dobro, a posebno u prvom poluvremenu. Stvari dolaze ne svoje mejsto. Imali smo veliki broj prilika tokom utakmice i šteta je što ih nismo iskoristili. Na kraju zadovojlan sam igrom ,ali i rezultatom. Dobro je za sad", kazao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.