Lokomotiva želi nastavak dobrih igara i u drugom dijelu

Brčanke vrijedno rade

Lokomotiva želi nastavak dobrih igara i u drugom dijelu

S. Mlaćo

I nogometašice Lokomotive iz Brčkog spremaju se za drugi dio sezone u ženskoj Premijer ligi naše zemlje. 

Brčanke iza sebe imaju polusezonu iz snova, s obzirom da su završile na drugom mjestu sa 23 osvojena boda, odmah iz SFK 2000. 

Klub su za sada napustile igračice sa nešto manjom minutažom u proteklom periodu, a novih imena za sada nema. 

"Jedino ako se pojavi neko pravo ime koji bi pojačalo konkurenciju. Zadovoljan sam kadrom koji imam, djevojke odlično rade i vjerujem da mogu u nastavku prvenstva da bilježe dobre rezultate", kazao je za SportSport.ba trener ŽNK Lokomotiva Brčko Milorad Ilišković. 

Brčanke će za vikend odigrati duel protiv ŽNK Graničar iz Županje, a u toku su pregovori sa ŽFK Vojvodina Novi Sad i ŽFK Rad iz Beograda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi