U Andoru po tri boda

Lulić: Jedino što nas zanima su bodovi

Repreznetativac Bosne i Hercegovine i fudbaler rimskog Lazija Senad Lulić očekuje u Andori dobru igru i, naravno, sva tri boda.

"Meč protiv Andore bit će bitan za nas. Nikoga ne treba podcijeniti, ali naš jedini cilj je da u Andori osvojimo tri boda. To je jedino što želimo" rekao je Lulić, dodavši kako se osjeća dobro poslije dužeg oporavka i kako se dobro radi sa novim selektorom.

"Nismo dugo zajedno, ali privikavamo se. Radi se dobro. No, jedino što nam fali su bodovi i moramo ih osvajati. Vratio sam se nakon teže povrede, pa će mi i ove utakmice dobro doći", poručio je krilni fudbaler Lazija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.