Malkočević objavio spisak bez najboljeg strijelca PL

Spisak za elitni krug kvalifikacija

Malkočević objavio spisak bez najboljeg strijelca PL

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine će od 15. do 20. marta ove godine u glavnom gruzijskom gradu Tbilisiju učestvovati na turniru grupe 3 Elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Protivnici našim kadetima na ovom turniru će biti Gruzija, Italija i Rusija, a zanimljivo je da ovaj put na spisku selektora Malkočevića mjesto nije našao Nedim Hadžić (FK Sarajevo) koji je dosad u prvenstvu postigao 28 golova.

Spisak igrača za Elitni krug kvalifikacija: 

Filip Vasilj (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Filip Dujmović (Zrinjski), Saša Perić (Crvena Zvezda, Srbija), Nikola Vuletić (Hajduk Split, Hrvatska), Amar Beširević (Željezničar), Predrag Vladić (Partizan, Srbija), Milan Mirić (Partizan, Srbija), Amir Velić (Željezničar), Rijad Sadiku (Sarajevo), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Anel Šabanadžović (Željezničar), Demirel Veladžić (Sarajevo), Ševkija Resić (Sarajevo), Edis Smajić (Sloboda), Tomas Dadić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ergin Mehuljić (Sarajevo), Benjamin Hadžić (Bayern, Njemačka).

Bh. kadetski reprezentativci će se okupiti 10.  marta u Trening centru NS BiH u Zenici gdje će se pripremati do 13. 3. kada je planiran polazak za Gruziju.

Raspored utakmica reprezentacije BiH:        

15. 03. 2016. 11:00 Bosna i Hercegovina-Gruzija
17. 03. 2016. 13:00 Italija-Bosna i Hercegovina
20. 03. 2016. 11:00 Bosna i Hercagovina-Rusija

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi