Medunjanin pred duel s Izraelom

Medunjanin: Zadnja linija Izraela je naša šansa

M. Šljivak, foto: Mahir Sarajlić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovina odradila je jutros posljednji trening pred put za Izrael.

Reprezentativac BiH Haris Medunjanin smatra da će meč biti izuzetno težak, ali da imamo šanse za pobjedu u Izraelu.

"Sigurno je da je Izrael jako dobra ekipa. Stadion će biti pun i atmosfera će vjerovatno biti kao u Zenici. Mislim da imamo šanse za dobar rezultat u ovoj utakmici. Očekujem dobru partiju i ako nam se ukaže prilika i da pobijedimo", istakao je Medunjanin, te je dodao:

"Izrael dugo nije bio na velikom takmičenju i sigurno je da će protiv nas igrati na pobjedu. Dosta su dobra ekipa, posebno tehnički i ako ih pustimo da igraju, oni će svoje šanse iskoristiti", rekao je Medunjanin, koji smatra da je naša šansa u sporoj zadnjoj liniji Izraela.

"Imaju jako sporu zadnju liniju. Posebno se to odnosi na Tala Ben-Heima, nekadašnjeg igrača Chelseaja. Mislim da je tu naša šansa", rekao je Medunjanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.