Milošević: Očekujem novu pobjedu

Trener Radnika pred Rudar

Milošević: Očekujem novu pobjedu

M. Jakovljević

Radnik u Bijeljini dočekuje danas ekipu Rudara u revanš utakmici osmine finala Kupa BiH.

Bijelinski klub je u prvoj odigrani odigranoj u Kaknju slavio s minimalnih 1:0, a ovoga puta trener Nebojša Milošević na raspolaganju neće imati Kojića, Krsmanovića i Pecu koji su povrijeđeni. 

"U prvoj utakmici u Kaknju smo pobijedili sa 1:0, ali je pobjeda mogla biti i ubjedljivija. Znamo da se u Kupu često dešavaju iznenađenja, ali neka ovaj put zaobiđu Bijeljinu. Imamo prednost od jednog gola i moramo ipak biti vrlo oprezni. Očekujem da moji igrači zabilježe novu pobjedu i plasman u četvrtfinale", rekao je Milošević. 

Utakmica između Radnika i Rudara igra se u srijedu u Bijeljini, sa početkom od 13:30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti