Mladen Stjepanović prvo pojačanje GOŠK-a

Prvo pojačnje

Mladen Stjepanović prvo pojačanje GOŠK-a

Uprava GOŠK-a dogovorila je prvo pojačanje za novu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH, a riječ je o 31-godišnjem veznjaku Mladenu Stjepanoviću kojem je ovo ujedno i povratak u tim iz Gabele.

Stjepanović je dres GOŠK-a nosio u periodu od 2007. do početka 2014. godine, kada je u zimskom prijelaznom roku stigao u bihaćko Jedinstvo gdje je bio jedan od najboljih igrača.

„Trener Faruk Kulović je izrazio želju da dođem, a obzirom da smo već surađivali nisam imao ništa protiv povratka u GOŠK. Klub ima ambicije da se vrati u Premijer ligi i nadam se da ću im svojim igrama pomoći u ostvarenju cilja“, izjavio je Stjepanović za SportSport.ba.

Na listi želja gabeljanskog prvoligaša nalazi se i napadač Orašja Antonio Vidović, koji je pažnju na sebe skrenuo u posljednjem kolu kada je postigao dva pogotka GOŠK-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.