MNK Centar večeras lovi treću šampionsku titulu u nizu

Na Mojmilu gostuje Brotnjo

MNK Centar večeras lovi treću šampionsku titulu u nizu

Malonogometni klub Centar iz Sarajeva večeras ima priliku zvanično osvojiti šampionsku titulu u Premijer Futsal ligi Bosne i Hercegovine.

Sve što je Centru potrebno da dođe do svog trećeg naslova u nizu jeste pobjeda nad ekipom Brotnjo Premiera.

"Tokom cijele sezone igramo na visokom nivou i zasluženo smo tu gdje jesmo. Pozivamo naše navijače da nas večeras podrže i da zajedno proslavimo novu titulu", poručili su iz MNK Centar.

Ekipa Centra se nalazi na prvom mjestu lige za prvaka sa 43 boda iz 19 odigranih utakmica i večerašnjom eventualnom pobjedom bi otišli na bodovnu razliku koja je nenadoknadiva drugoplasiranom Mostaru. Vrijedi istaći i to da ove dvije ekipe imaju utakmicu manje, koja se trebala igrati 19. marta i koja je registrovana rezultatom 3:0 za Centar, s tim da MNK Mostar SG Staklograd još uvijek ima pravo žalbe.

Utakmica Centra i Brotnja igra se večeras u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu s početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi