Mujkanović: Ordagić ne ide u Željezničar

Predsjednik UO FK Sloboda za SportSport.ba

Mujkanović: Ordagić ne ide u Željezničar

Predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda Senad Mujkanović potvrdio je za SportSport.ba kako nema istine u informaciji da će Amer Ordagić karijeru nastaviti u FK Željezničar.

Također, on je rekao da je najizvjesnija opcija odlazak Ordagića u inostranstvo. 

"I njegova i naša želja je odlazak u inostranstvo. U klubu smo svjesni da ćemo ga teško zadržati, jer imamo mnogo ponuda za njega. Izvjesno je očekivati da će on karijeru nastaviti u inostranstvu", rekao je Mujkanović.

Podsjetimo, za usluge veznog fudbalera Slobode interes su osim Željezničara pokazale i ekipe Sarajeva i Zrinjskog, ali čini se kako će on karijeru ipak nastaviti van granica BiH. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ordagić je u prošloj sezoni odigrao 25 utakmica u Premijer ligi BiH, a u izboru u kojem je učestvovalo 275 fudbalera iz našeg prvenstva izabran je u 'Kristalnih 11' za sezonu 2016/17.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi