Musa: Remi je najrealniji ishod, iako smo mogli pobijediti

Široki je lider nakon 6. kola

Musa: Remi je najrealniji ishod, iako smo mogli pobijediti

Široki Brijeg je u Banjoj Luci otkinuo bod kod Borca, iako je prema prikazanom mogao osvojiti sva tri.

Ipak igra i pristup igrača bili su pozitivni, pa je Slaven Musa iskazao zadovoljstvo i nakon ovog meča.

“Zadovoljan sam igrom ,što se posebno odnosi na drugo poluvrijeme. Na vrijeme smo anulirali prednost domaćina, a mene raduje što se nismo time zadovoljili već smo do kraja tražili drugi gol s ciljem da pobijedimo. Kad se sve okolnosti uzmu u obzir mislim da smo bili bliži pobjedi. Imali smo dvije, tri izgledne situacije, ali je zakazala realizacija. Na kraju je i Borac sve to mogao kazniti, a mi smo srećom loptu uspjeli izbaciti sa gol linije,” kazao je Slaven Musa, dodavši:

“Remi je po meni najrealniji ishod, iako i mi i Borac možemo zažaliti za nekim situacijama koje su nam mogle donijeti puni bodovni plijen.” Široki Brijeg u narednom kolu u hercegovačkom derbiju dočekuje Velež.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.