Musa: U Vitezu insistiraju da ostanem trener

Ništa od odlaska?

Musa: U Vitezu insistiraju da ostanem trener

Slaven Musa će, kako stvari stoje, ostati na kormilu Viteza i u nastavku premijerligaške sezone. 

Iznenađujući domaći poraz od Olimpica (0:2) je doveo Vitez u tešku poziciju i iz moralnih razloga Musa je namjeravao da odstupi s trenerske pozicije. 

Musa je danas razgovarao sa čelnicima kluba i ponudio ostavku, međutim od odlaska, čini se, neće biti ništa. U Vitezu imaju maksimalno povjerenje u Musu i izrazili su želju da ovaj 45-godišnji trener ostane na kormilu kluba. 

"Ponudio sam mandat na raspolaganje čelnicima Viteza, ali oni su insistirali na tome da preispitam svoju odluku. Upravo sada putujem kući u Mostar i u toku današnjeg dana će se znati službeno kako stvari stoje. Svi u klubu su za to da ja ostanem i da probamo zajedno izboriti opstanak", kazao je Musa. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velika rezultatska kriza i slabe igre u proljetnom dijelu sezone dovele su Vitez na rub opasne zone. Na tabeli Vitez ima samo jedan bod prednosti u odnosu na Čelik, koji je trenutno na poziciji koja vodi u niži rang. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi