Navijači se moraju ponašati evropski

Slavija protiv Borca

Navijači se moraju ponašati evropski

Slavija u okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u prvom susretu dočekuje banjalučkog Borca u Lukavici.

U Lukavici su ohrabreni sve boljom formom u Premijer ligi, pa se nadaju da će to biti dosta i za prolazak u finale.

"Proradio nam je napad i to se odmah reflektovalo na rezultate u domaćem prvenstvu. Mi pravimo ekipu za Evropu i iz tog razloga bih pozvao navijače da navijaju i bodre svoje klubove onako kako to dolikuje, jer u Evropi se ne praštaju nikakvi neredi. Svima nam je želja da sve utakmice prođu u najboljem mogućem redu", kazao je direktor Slavije Milorad Košarac.

"Zadovoljni smo prvenstveno zbog činjenice da prvu utakmicu igramo u gostima, što nam daje prostora da kod kuće odlučujemo o prolasku u finale Kupa BiH. Svakako da idemo na pobjedu u dvomeču sa Slavijom, jer nam je želja da naredne sezone igramo u Evropi. Nama sam ulazak u finale može značiti zagarantovan plasman u evropsko takmičenje, pogotovo ako u drugom polufinalu prođe Željezničar, za kojeg mislim da ima više šansi od Zrinjskog", rekao je Muhamed Ibrahimbegović, direktor banjalučkog Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti