Nestorović: Podbacili smo u defanzivi

Selektor U-21 reprezentacije

Nestorović: Podbacili smo u defanzivi

Selektor mlade reprezentacije BiH Darko Nestorović istakao je da rezultat utakmice protiv U-23 selekcije SAD u Tuzli nije bio realan (2:5).

"S obzirom na dešavanja na terenu rezultat je nerealan. Amerikanci su iskoristili sve prilike, dok smo mi imali mnogo prilika, no nismo bili efikasni", istakao je selektor našeg mladog tima nakon poraza od Sjedinjenih Američkih Država.

"Imalo se šta vidjeti, no loši smo bili u defanzivi. Ovo je naša prva utakmica i potrudit ćemo se da ispravimo greške. Protiv Turske očekujm bolju partiju, pogotovo u defanzivi gdje smo podbacili. Ovo je bila starija generacija Amerikanaca, dok ćemo protiv Turske igrati sa vršnjacima", dodao je Nestorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.