Nurković želi nastaviti niz bez poraza

Travnik dočekuje Slobodu

Nurković želi nastaviti niz bez poraza

Potencijalni reprezentativni golman naše reprezentacije Adis Nurković najvećim dijelom je zaslužan zato što njegov bivši klub, Jedinstvo, nije prošao u sljedeći krug takmičenja Kupa BiH.

I pored dosta finansijskih problema, ekipa Travnika trenutno se drži na površini i solidno kotira na sredini tabele, a uz to Veziri su prošli u osminu Kupa BiH pobjedivši bihaćko Jedinstvo.

Među najzaslužnijima za prolazak u naredni krug najmasovnijeg fudbalskog takimčenja bio je upravo nekadašnji golman Jedinstva, Adis Nurković, koji je u nekoliko navrata odbranio spriječio da se odlične prilike pretvore u pogodak.

"Napravili smo odličnu seriju bez poraza.", zadovoljan je Nurković. "Imamo četiri utakmice bez poraza i ja se nadam da cemo takvim nizom i nastaviti, a za to imamo priliku već danas kada nam u goste dolazi ekipa tuzlanske Slobode. Sve osim pobjede je neuspjeh. Protiv Slobode nam odgovara bilo kakva pobjeda bez primljenog gola, a ja se nadam da se nece desiti da primimo gol.", dodao je golman travničana koji iza sebe ima 270 minuta bez primljenog pogotka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti