Očajna igra na Tušnju, Zvijezda i Sloboda podijelili bodove

Remi u Tuzli

Očajna igra na Tušnju, Zvijezda i Sloboda podijelili bodove

E. Škorić

Sloboda i Zvijezda su svoju nemoć prikazali i u današnjem međusobnom susretu koji je završen bez golova.

Komšijski derbi na Tušnju nije donio ništa zanimljivog. Rekli bismo čak da su bolji posao odradile dvije navijačke skupine na tribinama, dok je na terenu prikazana očajna igra.

U prvih 45 minuta apsolutno ništa, u nastavku nešto dinamičnija igra, viđeno je i nekoliko šansi, ali ostalo je 0:0.

Sloboda je bila opasnija u drugom dijelu, ali Brkić je sačuvao svoju mrežu, dok gosti iz Gradačca iz svojih kontri nisu uspjeli da postignu pogodak.

Sve u svemu, gosti mogu biti zadovoljniji današnjim bodom. Ovo im je šesti bod u prvenstvu, ali su i dalje bez pobjede, dok Sloboda sada ima 11 bodova. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.