Ordagić upitan, besplatan ulaz na Tušanj protiv Krupe

Sloboda sutra dočekuje Krupu

Ordagić upitan, besplatan ulaz na Tušanj protiv Krupe

Edmir Škorić

Na početku se obratio Senad Mujkanović, član Odbora za hitnost, koji je rekao da je zatekao dosta problema u klubu, ali da se radi svim silama na poboljšanju i napretku.

Pored toga, Mujkanović je kazao kako će ulaz na stadion protiv Krupe sutra biti slobodan, ali da će se na samom ulazu na Tušanj postaviti kutije i posjetitelji i fanovi Slobode imaju priliku da dobrovoljnim prilozima pomognu klubu.

Kada je riječ o transferu Amera Ordagića, Mujkanović ističe da još nije stigla zvanična ponuda, ali da je bilo upita raznih agencija. Mada, sportski direktor Denis Karić je nedavno kazao da je transfer Ordagića u Južnu Koreju praktično završena stvar.

"Denis Karić ima više informacija, ali za mene ništa nije gotovo dok ne bude zvanično", istakao je Mujkaović.

Potom je Vlado Jagodić govorio o sutrašnjoj utakmici, ali i problemima unutar igračkog kadra.

"Ima dosta problema, još uvijek ne znam prvih 11. Pet minuta prije utakmice možda ću i znati koje igrače ću izvesti na teren. Fale Efendić i Todorović, Kostić fali zbog bolesti. Ordagić je pod upitnikom, Govedarica je osjetio zatezanje i on je upitan", kazao je Jagodić, koji je dodao kako je za Kprića stiglo dosta upita, ali ne i zvanična ponuda.

"Krupu vodi moj prijatelj Starčević. Krupa je kvalitetna, mnogi su se okliznuli jer je nisu ozbiljno shvatili. Bit će problema ako se lagodno uđe u sutrašnju utakmicu", dodao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj, Krpić se obratio novinarima, te je rekao kako je prezadovoljan sezonom, te kako se nada pobjedi na Tušnju, ali da je Krupa izuzetno jaka ekipa i da će biti teško doći do povoljnog rezultata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti