Osmo kolo Omladinskih Premijer liga BiH

Osmo kolo Omladinskih Premijer liga BiH

Odigrani su susreti osmog kola kadetske i juniorske Premijer lige BiH.

U kadetskoj konkurenciji vodeći Željezničar je poražen u Sarajevu od Čelika sa minimalnih 0:1, dok su kadeti Sarajeva sa 1:2 slavili u Širokom Brijegu. Kadeti Zrinjskog su ubjedljivo slavili protiv vršnjaka iz Gabele sa 8:2, a ubjedljiv je bio i Borac koji je Gradinu savladao sa 8:1. Kadeti Olimpica su slavili protiv vršnjaka iz Travnika sa 0:5.

 

Kod juniora, također na tabeli vodi Željezničar koji je u ovom kolu bio bolji od Čelika sa 5:1. Juniori Širokog Brijega su slavili sa rutinskih 2:0 protiv Sarajeva. Pobjede su upisali i Zrinjski protiv GOŠK-a (2:0), te Borac protiv Gradine (4:1).

 

KADETI

Rezultati osmog kola: Zrinjski-GOŠK 8:2, Slavija-Radnik 0:1, Željezničar-Čelik 0:1, Zvijezda-Rudar 2:1, Borac-Gradina 8:1, Travnik-Olimpic 0:5, Široki Brijeg-Sarajevo 1:2, Leotar-Velež 0:1

 

JUNIORI

Rezultati osmog kola: Zrinjski-GOŠK 2:0, Slavija-Radnik 3:0, Željezničar-Čelik 5:1, Zvijezda-Rudar 0:1, Borac-Gradina 4:1, Travnik-Olimpic 1:3, Široki Brijeg Sarajevo 2:0, Leotar-Velež 4:1

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti