Pjanić: Igrat ćemo za Misketa

"Sada sam dobro i spreman za maksimalne napore"

Pjanić: Igrat ćemo za Misketa

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i vezista italijanske Rome Miralem Pjanić, propustio je finale Kupa Italije u kojem je njegov tim poražen od Lazija s minimalnih 1:0, a uprkos tome što zbog povrede nije nastupio, smatra da će biti potpuno spreman za Latviju.

"Zbog manje povrede propustio sam finale Kupa. Ipak, s povredom je sada sve uredu, ja se sada dobro osjećam i spreman sam za maksimalne napore", istakao je Pjanić.

U prethodnom meču kvalifikacija, bh. reprezentacija je bila uskraćena za usluge Miralema Pjanića, međutim, njegov izostanak je na fantastičan način nadomjestio Zvjezdan Misimović, kojeg ovoga puta neće biti u sastavu.

"Šteta što neće biti Misimovića u sastavu, on nam je jako bitan igrač. Ipak, protiv Grčke smo pokazali da iamo kvalitetan tim pa čak i kada nam nedostaje neko od ključnih igrača. Protiv Latvije ćemo igrati za Misketa", poručio je naš čarobnjak sredine terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.