Počeli radovi na stadionu Jaklić u Bugojnu

Iskra ove godine slavi 70 godina postojanja

Počeli radovi na stadionu Jaklić u Bugojnu

S. Mlaćo

Dok nogometaši Iskre vrijedno treniraju i pripremaju se za drugi dio sezone u Drugoj ligi Federacije grupa Zapad,  u isto vrijeme traju radovi na uređenju stadiona Jaklić koji se već duže vrijeme nalazi u veoma lošem stanju.

Bugojanci su svjesni da bi eventualnim ulaskom u Prvu ligu Federacije morali ispuniti pravila Saveza o uslovima koje treba zadovoljavati svi stadioni, pa je od strane Općine Bugojno odobreno 25.000 KM.

Radovi su počeli prije tačno sedam dana, a do sada je urađena elektro instalacija i vodovodna mreža, dok će u narednim danima uslijediti molerski radovi u hodniku koji koriste igrači i službena lica, te tri svlačionice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Iskri čine sve da stadion dobije što ljepši izgled, te da i na ovaj način pokušaju privući i navijače s obzirom da klub ove godine slavi 70 godina postojanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi