"Pokaži novinarima ugovor, predsjednik će to svakako učiniti"

Pape savjetuje Mešu

"Pokaži novinarima ugovor, predsjednik će to svakako učiniti"

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nedavno je dobila novog selektora. Njegovo ime je Mehmed Baždarević, kojem je sada već bivši selektor Safet Sušić dao jedan savjet.

"Želim mu mnogo sreće, a imam i jedan savjet. Neka ima na umu da su u Savezu prefrigani. Preporučio bih Meši ovom prilikom da ugovor odmah pokaže novinarima jer predsjednik će to po običaju svejedno učiniti. To je i meni uradio", za Dnevni list je izjavio Safet Sušić.

"Nisam se čuo s Mešom nakon izbora, nemam mu broj uopće. No, znam da je Meša iskusan, da zna igrače, da je pratio. Bio je veliki igrač, uvijek sam govorio da mi je s njim najdraže igrati. Nikad nije gubio loptu, a na vrijeme je dodavao", dodao je između ostalog Sušić u razgovoru za Dnevni list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.