Posjeta na bh terenima: Tušanj očekivano ispred svih

Ukupno 6.650 navijača na tribinama

Posjeta na bh terenima: Tušanj očekivano ispred svih

Midhat Šljivak

Ovog vikenda odigrane su utakmice 6. kola doigravanja za prvaka i opstanak u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

U utakmicama nismo mogli uživati. Fudbal koji se igrao bio je zaista skromnog kvaliteta, a susreti ovog kola nisu privukli previše gledalaca.

Prema službenim podacima Nogometnog saveza BiH, šest susreta 6. kola Premijer lige gledalo je ukupno 6.650 ljubitelja fudbala.

Od te brojke velika većina se našla na Tušnju, gdje su igrali Sloboda i Željezničar. Ovaj meč je posmatralo 4.000 gledalaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po 1.000 gledalac bilo je na utakmicama Krupa - Zrinjski i Čelik-Mladost, dok su preostala tri meča privukla ukupno 650 ljubitelja fudbala.

grad meč broj gledalaca
Tuzla Sloboda - Željezničar 4.000
Krupa na Vrbasu Krupa - Zrinjski 1.000
Zenica Čelik - Mladost 1.000
Bijeljina Radnik - Sarajevo 300
Banja Luka Metalleghe -Vitez 200
Sarajevo Olimpik - Široki 150
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi