Prgić: Uvijek idemo na pobjedu, pa tako i u Visokom

Prvotimac Orašja za SportSport.ba

Prgić: Uvijek idemo na pobjedu, pa tako i u Visokom

S. Mlaćo

Nakon remija u ligi sa Bosna Semom (0:0), te kup susretu sa Travnikom (1:1), nogometaši Orašja sutra će odmjeriti snage sa Bosnom u Visokom, u derbiju 12. kola Prve lige Federacije.

Orašani su trenutni lider Prve lige Federacije, a Bosna je na trećem mjestu sa dva boda manje. Bit će to sigurno veoma kvalitetna utakmica koja će privući i veliki broj gledalaca na stadionu Luke.

- "Od samog početka i pobjede prvo kolo u Bihaću pokazali smo da smo jedni od glavnih favorita za prvo mjesto, najviše zahvaljujući tome što je ekipa ostala na okupu prošle sezone u kojoj smo također bili pri samom vrhu. Doveli smo i kvalitetna pojačanja koja su dodatno pojačala konkurenciju i kvalitetu ekipe", kaže za SportSport.ba prvotimac Orašja Marko Prgić.

Naš sagovornik svjestan je da njegovu momčad u Visokom očekuje veoma kvalitetan protivnik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

- "Što se tiče Bosne iz Visokog znamo da nas čeka vrlo teška utakmica i dobra atmosfera, a Bosna igra jako dobro ove sezone te posebno kući. Neće biti lako, ali mi smo jedna od rijetkih ekipa koje isto igraju i na strani i kući. Uvijek idemo na pobjedu, pa tako i u Visokom, dodao je Prgić.

Meč između Bosne i Orašja igra se sutra sa početkom u 14:30 sati.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi