Prvoplasiranom nagrada od 5.000 KM

Bajramski turnir u malom fudbalu

Prvoplasiranom nagrada od 5.000 KM

Pobjednik Bajramskog turnira u malom fudbalu osvojiće 5.000 KM, drugoplasiranom timu pripasće 3.000, a trećem 2.000 maraka, saopštili su organizatori na današnjoj press konferenciji.

Turnir će se igrati naredne srijede i četvrtka u KSC Skendedija u Sarajevu, a u grupi „A“ nastupiće: Sarajevo, Olimpija iz Ljubljane, Velež i tuzlanska Sloboda. Grupu "B" sačinjavaće Željezničar, Travnik, Orašje i Vrbanjuša.

Po prvi put, osim u seniorskoj konkurenciji, turnir povodom ovog velikog vjerskog praznika, igraće se i u pionirskoj konkurenciji.

Tradicionalni organizator Bajramskog turnira u našem glavnom gradu je Vrbanjuša, a cijena ulaznica za oba dana takmičenja iznosiće 3 marke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.