Remetić: U drugom poluvremenu smo preuzeli više rizika

Trener TOŠK-a nakon remija u Hadžićima

Remetić: U drugom poluvremenu smo preuzeli više rizika

S. Mlaćo

U Drugoj ligi FBiH grupa Centar u danima vikenda igrani su susreti 18. kola, a lider TOŠK iz Tešnja je remizirao na gostovanju kod Radnika Iz Hadžića (1:1).

TOŠK je ostao na prvom mjestu, te još uvijek ima osam bodova prednosti u odnosu na Natron i Famos. Svakako da je tim iz Tešnja i najveći favorit za plasman u Prvu ligu Federacije.

"Izuzetno teška i napeta utakmica danas u Hadžićima. Utakmica za nas sa dva različita poluvremena: u prvom dosta oprezni i uz dosta tehničkih grešaka bezopasni po gol domaćina. Radnik je iskoristio lošu reakciju naše odbrane i na samom kraju prvog dijela poveo. U drugom poluvremenu smo preuzeli više rizika, odlučnije krenuli ka golu Radnika, promjenili sistem igre što je urodilo plodom u sudačkoj nadoknadi", kazao je šef stručnog štaba NK TOŠK Tešanj Igor Remetić.

"Čestitam igračima na pokazanom karakteru i vjeri da i poslije primljenog gola, te neiskorištenog kaznenog udarca, mogu Hadžiće napustiti neporaženi", dodao je Remetić.

U narednom kolu TOŠK će ugostiti Rudar iz Zenice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi