Rudar se namučio u Gradišci, pa prošao dalje

Kup Republike Srpske

Rudar se namučio u Gradišci, pa prošao dalje

D. Vejo

Ekipa Rudara iz Prijedora osigurala je plasman u osminu finala Kupa Republike Srpske nakon što su danas u Gradišci bili bolji od ekipe Jedinstva rezultatom 2:1 (1:1).

U prvom poluvremenu viđena je jedna veoma dobra fudbalska predstava na obje strane. Prvi do vodstva stigli su Prijedorčani. Igrao se 11. minut, a gol za Rudar postiže pozajmljeni igrač Krupe Draško Lolić. Ipak, domaćin se nije predavao. Bojan Kumić u 22. minuti sve je vratio na početak. Nakon prvog dijela, rezultat je glasio 1:1.

Drugo poluvrijeme donosi bolju igru gostiju iz Prijedora koja je krunisana pogotkom u 82. minuti, kada se u ulozi egzekutora za Rudar našao Rokvić. koji ujedno i postavlja konačan ishod ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti