Sloboda kreće put Travnika

Sadiković bez Šećerovića i Sarića

Novi početak Slobode u Premijer ligi BiH dogodit će se na travničkom stadionu Pirota. Crveno-crni su iz Travnika znali često doći sa punim plijenom u vrijeme trenera Mustafe Hukića i Sakiba Malkočevića. 

Međutim, bilo je i katastrofalnih izdanja i zbog toga svi pred sutrašnji susret govore sa povećanom dozom opreza.

„Respektujemo našeg rivala, ali moji igrači nemaju se čega plašiti. Istina, hendikepirani smo zbog neigranja Adnana Šećerovića i Elvisa Sarića, koji nisu registrovani, ali svi oni koji dobiju priliku m

oraju natopiti dres znojem i ne smiju iznevjeriti očekivanja naših navijača“, kaže Denis Sadiković, trener Slobode. Rukovodstvo Slobode postiglo je dogovor sa Emilkom Jankovićem, nekadašnjim igračem Borca i drugih klubova, koji će biti u konkurenciji za susret u Travniku.

Inače, Tuzlaci su ka vezirskom gradu krenuli danas. Utakmicu će dočekati u Vitezu gdje će obaviti posljednji trening.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.