Trener Zvijezde

Šegrt: Siguran sam da Zvijezda ostaje u Premijer ligi

Zvijezda je ostvarila šesti remi u tekućem dijelu sezone i još uvijek nije osjetila slast pobjede. 

U Tuzlu su po riječima trenera Petra Šegrta došli po tri boda, ali u Gradačac idu zadovoljni i sa jednim osvojenim.

"Nije bila tako dobra igra i postignuti rezultat je realan. Mi smo možda mogli bolje završiti kontranapade, a i Sloboda je imala nekoliko svojih prilika. Mojim momcima ne mogu ništa zamjeriti, dok igru Slobode ne želim komentarisati", kaže Šegrt.

U srijedu Zvijezda igra utakmicu Kupa BiH...

"Za nas bi bio ogroman uspjeh ako bi ušli u četvrtfinale. No, naš posao je uzimanje što više bodova do zimske pauze, Ja sam siguran da ćemo izboriti opstanak u Premijer ligi BiH", kazao je Petar Šegrt, trener gradačačke Zvijezde.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.