Selamović iz Slobode u Radnički iz Lukavca

Novo pojačanje

Selamović iz Slobode u Radnički iz Lukavca

Stručni štab Slobode na čelu sa trenerom Husrefom Musemićem odrekao se usluga Mirnesa Selamovića, koji će karijeru nastaviti u Radničkom iz Lukavca.

Selamović će za drugiplasirani tim Prve lige FBiH nastupati kao posuđen igrač Slobode i on je ujedno peto pojačanje Radničkog u zimskom prijelaznom roku. 

Podsjetimo, prije Selamovića saradnju sa timom iz Lukavca dogovorili su Kuduzović, Čejvanović, Hasanović i Redžić. Iz Uprave kluba saopštili su da lista pojačanja još uvijek nije zaključena, te da se i dalje vode pregovori sa još nekoliko provjerenih fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti