SFK 2000 domaćin kvalifikacionog turnira Lige prvaka

Protivnike će saznati 23. juna

SFK 2000 domaćin kvalifikacionog turnira Lige prvaka

Poput prethodnih šest godina, SFK 2000 Sarajevo ugostit će neke od najboljih ženskih ekipa starog kontinenta na kvalifikacionom turniru za učešće u razigravanju UEFA Lige prvaka za žene.

Grad Sarajevo bit će domaćin kvalifikacionog tunira, te je SFK 2000 Sarajevo zahvaljujući izvrsnoj organizaciji u ranijim godinama dobio povjerenje od krovne kuće evropskog fudbala.

Pored bh. šampionki, domaćini ostalih devet grupa su: Appolon Ladies FC, Olimpia Cluj-Napoca, MTK Hungaria FC, ŽNK Osijek, Parnu Jalgpalliklubi, ŽNK Olimpija Ljubljana, ŽFK Breznica, Linfield Ledias i FC Martve.

Vrijedi istaći da će SFK 2000 Sarajevo svoje protivnike saznati 23. juna, a kvalifikacioni turnir će se održati krajem mjeseca augusta

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi