Sjećate li se Alispahića? Karijeru nastavlja daleko od BiH
EPA

Bivši bh. reprezentativac

Sjećate li se Alispahića? Karijeru nastavlja daleko od BiH

Bivši bh. reprezentativac Mehmed Alispahić dobio je ponudu iz jugozapadne Azije. 

Alispahić je nakon godinu dana provedenih u Šibeniku odlučio potražiti novi izazov u karijeri. Danas je spakovao stvari, došao na trening kako bi se pozdravio s trenerom i saigračima, a već sutra leti za Bahrein gdje bi trebao potpisati ugovor s jednim klubom iz tamošnjeg elitnog ranga. 

"Bit će mi ovo prvi odlazak u inostranstvo, novo životno iskustvo nakon igranja u BiH u Hrvatskoj. Moram gledati sebe, karijera je kratka. Žao mi je što sada odlazim jer su u Šibeniku svi bili korektni prema meni. Tu mi je djevojka, imam puno prijatelja, uvijek sam ovdje lijepo primljen", kazao je za lokalne medije Alispahić koji nije želio otkrivati ime kluba dok zvanično ne potpiše ugovor.

Podsjećanja radi, Alispahić je prije nego što se vratio u Šibenik još igrao za Iskru, Dinamo, Sarajevo i Rijeku. U dresu reprezentacije BiH je odigrao četiri utakmice. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi