Sloboda na Tušnju nadigrala Krajišnik

Prva liga Federacije BiH

Sloboda na Tušnju nadigrala Krajišnik

A. Beganović

Fudbaleri tuzlanske Slobode u okviru 14. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine na Tušnju je sa savladala Krajišnik iz Velike Kladuše (3:1).

Nakon poraza od Krajine u prošlom kolu danas je Sloboda ssnage odmjerila sa još jednom krajiškom momčadi, Krajišnikom iz Velike Kladuše. No, ovaj put izabranici Denisa Sadikovića upisali su pobjedu i to rezultatom 3:1.

Sloboda je ofanzivno krenula od prvog sudijskog zvižduka, a takva igra jos se isplatila u 27. minuti kada mladi 17-godišnji Semir Musić pogađa za 1:0.

U posljednjim momentima prvog poluvremena Staniša Nikolić udvostručuje prednost domaćih.

Početkom drugog dijela, tačnije u 51. minuti rezervista Almir Šmigalović pogađa za 3:0, da bi počasni pogodak za Krajišnik postigao Edin Alibegić u 69. minuti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.