Šou Bake Sliškovića na pressu u Bijeljini
Foto: Screenshot

Došao u konflikt s novinarom

Šou Bake Sliškovića na pressu u Bijeljini

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog proteklog vikenda savladali su na gostovanju Radnik sa 2:1 u okviru devetog kola Lige za prvaka BiH.

Dosta prašine diglo se nakon utakmice u Bijeljini zbog penala koji se u 94. minuti sviran za goste koji su stigli do tri boda i nalaze se na korak od odbrane titule prvaka BiH. Burno je bilo i na press konferenciji koja je održana poslije utakmice.

Trener Zrinjskog, Blaž Slišković, ušao je u konflikt sa novinarom smatrajući da nije objektivno spominjati penal, a prešutjeti crveni karton koji je zaradio kapiten Plemića, Pero Stojkić, za koje je Komisija za sudije utvrdila da nisu postojali. U videoprilogu pogledajte šta se dešavalo na pomenutom pressu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi