Stadion Željezničara dobija novo ruho
Foto: Facebook

Postavljenje stolice na Istok

Stadion Željezničara dobija novo ruho

Postavljanje stolica na novoizgrađenoj istočnoj tribini na stadionu Grbavica je završeno

Istočna tribina je poprimila svoj konačan izgled postavljanjem stolica, a farbanje stepenica i ulaza će biti završeno u narednim danima. Također, počeli su radovi na elektroinstalacijama i u toaletima, dok će u narednoj sedmici biti postavljene kapije na ulazima, te kompletirane sve ograde.

Stvari se odvijaju onako kako su čelnici FK Željezničar unaprijed i planirali, a to je da Grbavica ljepša nego ikad bude spremna za prvo kolo Lige za prvaka. 

Željezničar će, podsjećamo, u prvom kolu Lige za prvaka na domaćem terenu ugostiti Slobodu. Utakmica je na rasporedu 1. aprila 2017. godine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi