Veznjak bordo tima raspoložen stigao na pripreme

Stojčev: Tri derbija na Koševu će odlučiti prvenstvo

Veznjak Sarajeva, Miloš Stojčev, uvjeren je da će prvenstvenu trku odlučiti tri derbi susreta koje Sarajevo igra protiv Širokog, Zrinjskog i Željezničara, i to na svom terenu.

"Biće puno treninga, puno utakmica, a na nama je da treniramo. Želimo nastaviti pobjednički niz i dobru igru. Težit ćemo tome da imamo svoj stil, ekipa je željno čekala početak priprema i dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje", istakao je Miloš Stojčev, veznjak bordo tima.

Glavni kreator igre ekipe Mehe Kodre zna tačno šta će to odlučiti novog prvaka Bosne i Hercegovine.

"Imamo tri derbija na našem terenu. Evropa nas je u prvom dijelu dosta iscrpila. Sada je situacija po tom pitanju bolja, došla su dva pojačanja. Možemo se dobro spremiti i sve je na nama. Dat ćemo sve od sebe da stignemo prednost Širokog, koja nije velika. Prvenstvo bi mogla odlučiti tri derbija, koja igramo na našem terenu", dodao je Stojčev na kraju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.