Stokić: Slavija je iznenađenje, ali mi želimo bodove

Borac spreman za Foču

Stokić: Slavija je iznenađenje, ali mi želimo bodove

M. Šljivak

Prvenstvenu pauzu u Borcu su iskoristili kako bi otklonili nedostatke koje je ovaj tim ispoljio u dosadašnjem toku prvenstva. 

U Foči protiv zahuktale Slavije imat će priliku da pokažu jesu li na pravi način iskoristili dvonedjeljnu pauzu.

"Slavija je najprijatnije iznenađenje i sigurno je da nas očekuje izuzetno težak posao. Vjerujem da ćemo u Foči uspjeti da dođemo do pozitivnog rezultata. Možda su oni favoriti na papiru zbog boljeg starta sezone, ali smatram da je kvalitet na našoj strani i to moramo pokazati", rekao je napadač Borca Joco Stokić.

Ovaj fudbaler se oporavio od povrede koljena i bit će na raspolaganju treneru Marinoviću. Od povrede se oporavio i golman Asmir Avdukić, tako da će i on biti u sastavu. 

Stručni štab Borca neće jedino moći da računa na Mladena Žižovića koji ima tri žuta kartona.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti