Sudić: Koljeno je puno bolje

Potencijalni reprezentativac BiH za SportSport.ba

Sudić: Koljeno je puno bolje

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Jasmin Sudić u razgovoru za naš portal rekao je kako ne osjeća nikakve bolove u koljenu, no za povratak na teren sačekat će narednu sezonu švedske Allsvenskan lige.

19-godišnji stoper, Malmea povrijedio je desno koljeno na treningu u aprilu ove godine, a povratak na teren će uslijediti tek u januaru.

"Koljeno je sada puno bolje. Ne osjećam nikakve bolove i svaki dan ide na bolje. U januaru ću početi trenirati sa ekipom", rekao je Jasmin Sudić u razgovoru za SportSport.ba.

Malmö se trenutno nalazi na prvom mjestu Allsvenskan lige dva kola prije kraja sezone, a Bosanac u redovima švedskog kluba se nada osvajanju titule.

"Mislim da mi igramo najbolji fudbal u Švedskoj i zaslužili smo da osvojimo titulu. Za sada smo prvi i imamo dvije utakmice do kraja, mislim da možemo ostvariti cilj", rekao je za kraj razgovora mladić koji je rođen u Bosanskom Novom.

Sudić nije želio pričati o reprezentaciji ovom prilikom, vjerovatno zbog toga kako ne bi na njega vršio pritisak Fudbalski savez Švedske. U jednom intervjuu za naš portal selektor našeg nacionalnog tima, Safet Sušić rekao je da je razgovarao sa stoperom Malmea, te da je on izrazio želju da obuče dres naše reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.