Defanzivac državnog tima

Šunjić: Ovo je veliko iskustvo, ali ostaje žal

Rijetki su se nadali da će Tonija Šunjića, defanzivca ukrajinske Zorye Lugansk, vidjeti u početnom sastavu fudbalske reprezentacije naše zemlje u duelu sa Nigerijom. 

Ipak, za razliku od mnogih rutinera u timu Safeta Sušića, upravo je Šunjić odigrao rutinerski, i bio je jedan od rijetkih koji su zaslužili pozitivnu ocjenu u susretu sa Nigerijom u kojem smo poraženi sa 1:0. 

"Šta se može pametno reći, izgubili smo idemo kući. Treba se što bolje spremiti za Iran, pobijediti i da podignute glave idemo kući", rekao je Šunjić. 

Ipak, rođeni Mostarac da je i sam dolazak na Mundijal jedno veliko iskustvo za sve fudbalske reprezentativce naše zemlje koji su bili jedini debitant međuu 32 najbolje selekcije na smotri fudbala u Brazilu.

"Obzirom da smo prvi put ovdje, sigurno da je to jedno veliko iskustvo, da uradimo bolje naredni put. Ostaje žal jer ne znamo koliko će nas još opet vidjeti Svjetsko prvenstvo", istakao je defanzivac našeg državnog tima na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti