Turnir u malom fudbalu "Borik 2012"

Počele pripreme

Turnir u malom fudbalu "Borik 2012"

O. Lekić
Teme:

Počele su pripreme za ovogodišnji, 36. tradicionalni turnr u malom fudbalu "Borik 2012".

Kao i svake prethodne, tako i ove godine Sportski centar "Borik", na prelazu iz jedne u drugu kalendarsku godinu, organizuje tradicionalni turnir u malom fudbalu "Borik". Pripreme su u punom jeku, formirani su radni timovi, imenovani rukovodilac turnira i komisije koje će provesti turnir. Ostvareni su kontakti sa saradnicima, održani su preliminarni sastanci, a i marketinški je materijal je osmišljen i pripremljen.
Turnirom "Borik" će upravljati:

Rukovodilac turnira:
Keserović Jovica

Zamjenik rukovodioca turnira:
Miroslav Drndarević

Takmičarska komisija:
1. Miroslav Drndarević – rukovodilac OJ SD „Borik“, za predsjednika
2. Božidar Stanišljević – predstavnik JUSC „Borik“, za člana
3. Srđan Zrnić – predstavnik JUSC „Borik“, za člana
4. Ranko Dragičević – predstavnik sudijske organizacije, za člana
5. Darko Pašagić – sportski novinar, za člana

Disciplinska komisija:
1. Željko Tešić – predstavnik SC „Borik“, za predsjednika
2. Goran Ćejić – predstavnik fudbalskih sudija, za člana
3. Kotaraš Siniša – sportski novinar, za člana

Ponovo će se turnir igrati u 10 kategorija (sedam starosnih kategorija: seniori, seniorke, juniori, kadeti, pioniri, pjetlići, veterani i tri školske kategorije: osnovne škole, srednje škole i fakulteti). Zbog veoma pozitivnih efekata i pozitivnih reakcija ekipa, prvi dio seniorskog turnira će se i ove godine igrati po ligaškom sistemu u grupama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.