U srijedu praznik fudbala u Banjaluci

Borac dočekuje Krupu

U srijedu praznik fudbala u Banjaluci

Borac i Krupa odmjerit će snage u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Bit će to jedan od nekoliko lokalnih derbija koje će ponuditi ova faza takmičenja, a iz Krupe su poručili da su zadovoljni što ih je žrijeb spojio upravo sa Borcem.

Ova dva kluba su nedavno odmjerila snage u okviru Premijer lige, a Krupa je tada na svom terenu slavila nad Borcem sa 2:0 zahvaljujući efektnim golovima Ljubenovića i Koljića u drugom poluvremenu.

"Očekujemo fudbalski spektakl i drago nam je što ćemo se sastati sa Borcem. To su naši sportski prijatelji i želimo da utakmica prođe u najboljem redu, u duhu fer pleja", započeo je za SportSport.ba predsjednik Krupe Dragomir Ilić, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"S obzirom da će se utakmica igrati na Gradskom stadionu u Banjaluci, moramo reći da je Borac favorit. Međutim, uvjereni smo da imamo svoje adute i da imamo šta pokazati. Nećemo se predati, pokušat ćemo savladati Borac i plasirati se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine što bismo smatrali uspjehom".

Meč Borca i Krupe igra se za sedam dana na Gradskom stadionu u Banjaluci, u terminu koji će biti naknadno utvrđen (15 ili 18 sati).

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi