U Travniku odlučni: Velež moramo pobijediti
Foto: Hronika.ba

Veziri žele nova tri boda

U Travniku odlučni: Velež moramo pobijediti

Edmir Škorić

Nogometaši Travnika rijetko ispuštaju bodove na Piroti, a nova tri pokušat će osvojiti u sutrašnjoj utakmici s Veležom.

Mostarci u Travnik stižu nakon domaćeg poraza od Rudara iz Prijedora i ostavke trenera Mirze Varešanovića. Po mnogočemu je, stoga, travnički sastav u prednosti nad Rođenima, a na današnjoj press konferenciji novinarima su ambicije u sutrašnjoj utakmici obrazložili direktor  kluba Midhat Sarajčić te napadač Nebojša Popović.

"Očekujemo jednu tešku utakmicu sa Veležom, ali nemamo drugog izbora nego pobijediti. Naši igrači su spremni za to i ovo nam je jedna od ključnih utakmica ove polusezone i s ovom pobjedom mi idemo ka sredini tabele. Ja uopšte ne sumnjam, ekipa je pripremljena i mislim da smo spremni za utakmicu", izjavio je direktor NK Travnik Midhat Sarajčić te dodao:

"Molim navijače da dođu u što većem broju i da podrže Travnik kako bi ostao u Premijer ligi, koja je kao što vidimo sve jača i jača".

"Naravno da možemo. Pripremljeni smo i spremni smo ad sutra osvojimo tri boda. Trener nas je dobra pripremio i mislim da ćemo biti uspješni", kratko je kazao Nebojša Popović, napdač Vezira koji je u prošlom kolu postigao gol u Gabeli protiv GOŠK-a u 3:1 porazu.

Utakmica se igra s početkom u 16:30 sati, a pravdu će na istoj dijeliti Midhat Arnautović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.