Đurić: Bit ću najveći navijač BiH protiv Grčke

Oglasio se preko Facebooka

Đurić: Bit ću najveći navijač BiH protiv Grčke

Napadač Bristol Cityja Milan Đurić oglasio se preko zvanične Facebook stranice pred utakmicu naše reprezentacije protiv Grčke u Zenici.

Podsjetimo, Đurić se zbog povrede nije našao na spisku selektora Mehmeda Baždarevića, tako da neće imati priliku da pomogne svojim saigračima u najvažnijem meču kvalifikacija. 

Ipak, on je Zmajevima preko Facebooka poželio sreću protiv Grka.

"Zbog povrede sam spriječen pomoći svojoj reprezentaciji u utakmici protiv Grčke. Uprkos tome, svim srcem sam uz moje kolege i biću najveći navijač BiH protiv Grka. Siguran sam da možemo osvojiti tri boda", napisao je Đurić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, naša reprezentacija će snage protiv Grčke odmjeriti 9. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi