FK Sarajevo sutra će na svom terenu dočekati Vitez

Uščuplić: Razgovarao sam sa Upravom o produžetku saradnje

FK Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati NK Vitez u okviru 28. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Izabranici Dženana Uščuplića u posljednje tri utakmice ostvarili su isto toliko pobjeda, a bordo tim je veliki favorit i u susretu protiv Viteza. Danas je u prostorijama kluba iz Titove 38/b održana press konferencija na kojoj su se prisutnim medijima obratili Dženan Uščuplić i napadač ekipe sa Koševa, Krste Velkoski. 

"Što se tiče pripreme za ovu utakmicu, one teku normalno. Činjenica je da smo imali malo problema sa terenom zbog lošeg vremena. Kada je ekipa u pitanju dva igrača zbog kartona ne mogu nastupiti, a to su Nemanja Bilbija i Amer Dupovac," rekao je Uščuplić i dodao: 

"Iskreno nisam očekivao da ćemo pobijediti sve tri utakmice, a još manje da ćemo na svim susretima postići po tri gola. Klub je maksimalno korektan prema meni i već smo razgovarali o produžetku saradnje," rekao je Uščuplić.

"Očekuje nas teška utakmica. Oni dolaze rasterećeni, a nama treba pobjeda za jednu od tri pozicije koje vode u Evropu. Vitez je kvalitetna ekipa, ali mi smo Sarajevo i nama treba pobjeda," rekao je Velkoski. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.