Kramarić u žestokom obračunu nakon utakmice: "Hajde, siđi dole"

Hrvat izgubio živce

Kramarić u žestokom obračunu nakon utakmice: "Hajde, siđi dole"

Haris Zilić

U prvom meču 31. kola Bundeslige, Bochum je na svom terenu u petak večer savladao Hoffenheim u vrlo zanimljivoj utakmici rezultatom 3:2.

Efiksan duel i na kraju velika tri boda za Bochum u borbi za opstanak, ali i korak unazad Hoffenheima u borbi za Evropu naredne sezone.

Bochum je mogao od gotovog napraviti veresiju u ovoj utakmici jer su vodili 3:0 golovima Stogera (34. i 64. minuti), Passalcka (45+2').

Nadu Hoffenheimu vratio je hrvatski napadač Andrej Kramarić sa dva gola u 73. i 84. minuti.

Dovoljno da se unese drama u finiš utakmice, ali i ne da Hoffenheim na kraju dođe do pozitivnog rezultata.

Ipak, po završetku utakmice Kramarić je bio u centru pažnje zbog rasprave sa nekim od gledalaca na tribinama.

Oglasi

Nije poznato da li su u pitanju navijači Hoffenheima ili navijači Bochuma, ali Kramarić je imao žestok obračun, čak je u jednom momentu rekao navijaču da siđe na teren da dole rasprave cijelu situaciju, čak je gestikulirao rukama.

Kako je to izgledalo možete pogledati na videu klikom OVDJE.

Sa dva sinoćnja gola, Kramarić je stigao do brojke od 11 golova ove sezone u Bundesligi, ima i tri asistencije.

U pojedinim utakmicama ove sezone postigao je bitne golove i donosio bodove Hoffenheimu, iako su možda mnogi očekivali i više pogodaka od trenutnih 11.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hoffenheim je trenutno devetoplasirani sa 39 bodova i do kraja će se boriti za plasman u evropska takmičenja, a moguće je da i osma pozicija bude vodila u Konferencijsku ligu, ako Bayer Leverkusen osvoji Kup Njemačke, što je vrlo vjerovatno jer su u finalu veliki favoriti protiv Kaiserslauterna.

Njemačka je zbog sjajnih nastupa u Evropi obezbijedila pet predstavnika u Ligi prvaka, dva će imati u Evropa ligi, a jednog u Konferencijskoj ligi.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Nista cudno kad mu ovaj pjeder @BosanskaSvedska trazi da se pjederisu pa mu krme lepo kaze sidji dole pa popusi prvo
0 1
Zvornik92
AMA on se digo a krije se kad izlazi prostak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi