Vojvodić: Vrhunsko prvo poluvrijeme, pokazali smo kvalitet

Šef struke Sloge za SportSport.ba

Vojvodić: Vrhunsko prvo poluvrijeme, pokazali smo kvalitet

Samir Mlaćo

U jednom od derbija 5. kola Prve lige Federacije Sloga iz Simin Hana danas je savladala sa 2:0 Bratstvo iz Gračanice.

Junak pobjede Sloge bio je iskusni Joco Stokić, a šef struke domaćih Darko Vojvodić nakon utakmice bio je zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika.

"Odigrali smo vrhunsko prvo poluvrijeme i mislim da je to primjer kako trebamo igrati. Pokazali smo da smo prava ekipa, te da igramo dobar nogomet. Drugo poluvrijeme smo riješili rutinski, vidjelo se da smo spremni i da možemo trčati. Drago mi je da je je Joco Stokić nakon kritika pokazao svoje kvalitete", kaže Vojvodić za SportSport.ba.

U narednom kolu Sloga će u goste TOŠK-u iz Tešnja.

"Igru sa našeg terena moramo prenijeti u Tešanj. Imali smo problema u ove dvije gostujuće utakmice, to se mora priznati. Nisam trener koji kuka, ali moramo istaći da smo protiv Olimpika bili bez pet igrača", jasan je trener Sloge.

Sloga je trenutno petoplasirana momčad lige sa  četiri boda zaostatka za prvoplasiranom Zvijezdom. Nakon pet kola prema Vojvodićevom mišljenju nema velikih iznenađenja u Prvoj ligi Federacije BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nema iznenađenja. U suštini liga je takva da kada dobro startujete sve se poklopi. Bolje je što smo se namučili, a opet smo u vrhu. Ima tu dosta kvalitetnih ekipa i teško je negdje garantovati pobjedu", dodao je na kraju razgovora Vojvodić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi