Za igrače Željezničara nema zvaničnih ponuda

U klub nije stigla niti jedna ponuda

Za igrače Željezničara nema zvaničnih ponuda

A. Beganović

Protekli vikend okončan je jesenji dio Premijer lige Bosne i Hercegovine, pa su odmah krenule i špekulacije o transferima fudbalera koji nastupaju u našem elitnom rangu.

Mnogobrojni igrači iz najboljih bosanskohercegovačkih klubova povezuju se sa odlaskom u inostranstvo, a među njima je i nekoliko fudbalera višestrukog prvaka Željezničara.

Međutim, stvari u stvarnosti izgledaju mnogo drugačije, odnosno na adresu ekipe s Grbavice do ovog trenutka nije stigla niti jedna zvanična ponuda, što ne znači da neće, a ovu informaciju za SportSport.ba je potvrdio i menadžer Željezničara, Amar Osim.

"Svaki dan nam neko odlazi, no situacija je u ovom trenutku jasna. Na adresu kluba nije stigla zvanična ponuda niti za jednog igrača", istakao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.