Žižović pred Željezničar: Igračima ne treba veći motiv

Trener Radnika

Žižović pred Željezničar: Igračima ne treba veći motiv

Sedmo kolo BHT Premijer lige BiH donijet će duel između Radnika i Željezničara.

Sarajevski klub je u dosad odigranih šest utakmica pretrpio samo jedan poraz i sigurno je kako izabranike Mladena Žižovića očekuje veoma težak zadatak u nedjelju na Gradskom stadionu u Bijeljini. 

Na konferenciji za medije uoči utakmice Žižović je istakao kako se nada pozitivnom rezultatu.

“Željno iščekujemo utakmicu sa Željezničarom, gdje istinu za volju, ne možemo se pohvaliti nekim pozitivnim bilansom u prošlom periodu. Nadam se da ćemo tu tradiciju prekinuti u nedjelju na našem stadionu. Raduje me što su svi igrači na raspolaganju, tako da ćemo izabrati najboljih 11, odnosno 18 igrača koji će nastupiti na ovoj utakmici. Željezničar dolazi s namjerom da pokaže da je jedan od naših najvećih klubova. Samo ime kluba može dovoljno motivisati igrače, s obzirom da je to za nas jedna derbi utakmica", kazao je Žižović.

Golman Mladen Lučić ističe kako su on i njegovi saigrači spremni za utakmicu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odigrali smo dvije gostujuće utakmice veoma loše, dok smo na domaćem terenu igrali dobro. Naravno da sada protiv Željezničara, koji je odličan tim, očekujemo da ispravimo greške koje smo pravili u tim gostujućim utakmicama. Veoma smo motivisani i spremni za utakmicu", riječi su Lučića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi