Zrilić: Imamo ponude za Grahovca

Direktor Borca potvrdio

Zrilić: Imamo ponude za Grahovca

Adnan Beganović

Nakon Asmira Avdukića na adresu Borca stigle su još dvije ponude za igrače ovog kluba. Srđan Grahovac i Aleksandar Subić mogli bi ovog ljeta da odu iz Banje Luke. Za kapitena naše mlade reprezentacije od prije se interesuju Rapid iz Beča, Hapoel iz Haife i Teplice, ali izgleda da će Grahovac u drugom smjeru.

“Tačno je da ima zainteresovanih klubova i u toku su pregovori sa jednim klubom čije ime nećemo otkriti dok se posao ne završi. Veoma blizu smo realizacije ovog transfera.”, kazao je direktor Robert Zrilić.

Za sad se ne zna koliko će da iznosi ovaj transfer, ali prema nekim informacijama u kasu Borca će se sliti najmanje 100.000 eura. 

Još jedan mladi reprezentativac Aleksandar Subić također ima ponude, ali za sad u klubu niko ne želi konkretno da priča na ovu temu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti