Naš reprezentativac o klubu, Latviji...

Zukanović: Sve zavisi od našeg pristupa

E. Škorić

Defanzivac naše reprezentacije i belgijskog Genta, Ervin Zukanović se priključio pripremama reprezentacije te je u razgovoru za naš portal govorio o svojoj sezoni u Belgiji i predstojećoj kvalifikacionoj utakmici u Latviji.

Gent je igrao play-off za plasman u Evropa ligu sa Standardom iz Liegea, ali nije uspio da izbori prolaz u Evropu.

"Prvu utakmicu smo odigrali 1:0 i onda odigramo uzvratnu utakmicu, pobjede nas 7:0. To se nije očekivalo. Svi su razočarani što nismo izašli na evropsku scenu. Nov sam tu, tek sam došao, brzo sam se privikao i sve je bilo dobro do nedjelje. U nedjelju smo totalno pali i kao i ekipe i pojedinačno", rekao je Zukanović za naš portal te se potom osvrnuo na Latviju.

"Sve zavisi kako ćemo mi da uđemo u utakmicu, kakav će pristup da bude. Nadam se da ćemo biti 100% spremni i agresivni dovoljno tako da ne bi trebali imati problema", zaključio je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.